Prikbord

Hier vind je de laatste updates uit Loosduinen, nieuws over de activiteiten en ontwikkelingen van de pioniersplek.

Nieuwe pionier gezocht!

Ben je creatief in het communiceren over zingeving en het delen van je geloof? Ben je in staat kerk-zijn op nieuwe manieren vorm te geven

Lees verder »
Levenspad

Als het leven een weg is..

Als je leven een weg is, waar leidt die dan naartoe? Waar kom je vandaan en waar sta je nu? Grote vragen waarop we de antwoorden zoeken. 10 zinvolle en gezellige avonden met LichtDelen.

Lees verder »

LichtDelen

Gesprekken bij LichtDelen gaan niet alleen over het geloof. Coachvragen kunnen ontzettend persoonlijk en divers zijn. Vanuit de gedachte dat God betrokken wil zijn bij elke vraag bieden wij gratis coaching aan.

Lees verder »
koninkrijk
Nieuws

Een koning is verliefd

Hij wordt verliefd op een arm meisje. Het veroveren van haar hart is een stuk moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt.
Dit sprookje gaat over een verliefde koning, maar voor de oplettende lezer heeft het verhaal een dubbele bodem…

Lees verder »
Lichtdelen man logo
Nieuws

Pionieren is ontmoeten

Nog maar kort geleden zijn wij gestart op de Schwerinkade 30 in Loosduinen. Het pand moet nog volledig ingericht worden, wat afhankelijk is van giften en fondsen. Ondanks dit is er een plek gecreëerd waar we ruimte kunnen bieden voor rust, stilte en bezinning. Maar zeker ook voor een goed gesprek en het delen van verhalen onder genot van een kop koffie. Iedereen mag welkom zijn.

Lees verder »
LichDelen Loacatie
Nieuws

Het LichtPunt

Een nieuwe locatie maakt het voor Stichting pionieren in Loosduinen mogelijk om met LichtDelen te straten met een weggeefwinkel.
Het ‘LichtPunt’ is te vinden op de Schwerinkade 30 in de Haagse wijk Loosduinen. Op 29 mei wordt de locatie opgeknapt door een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Lees verder »
Nieuws

Kerstengelenproject

Pioniersplek LichtDelen wil met het Kerstengelenproject een sprankje hemel op aarde brengen. Juist in de donkere dagen voor Kerst hebben meer mensen behoefte aan verbinding, aandacht voor elkaar en geborgenheid. Zeker aan het einde van een jaar waar we veel op afstand van elkaar zijn gebleven, wil LichtDelen daarin van betekenis zijn.

Lees verder »