Prikbord

Hier vind je de laatste updates uit Loosduinen, nieuws over de activiteiten en ontwikkelingen van de pioniersplek. Wil je de updates ook in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief 

Lichtdelen man logo
Nieuws

Pionieren is ontmoeten

Nog maar kort geleden zijn wij gestart op de Schwerinkade 30 in Loosduinen. Het pand moet nog volledig ingericht worden, wat afhankelijk is van giften en fondsen. Ondanks dit is er een plek gecreëerd waar we ruimte kunnen bieden voor rust, stilte en bezinning. Maar zeker ook voor een goed gesprek en het delen van verhalen onder genot van een kop koffie. Iedereen mag welkom zijn.

Lees verder »
LichDelen Loacatie
Nieuws

Het LichtPunt

Een nieuwe locatie maakt het voor Stichting pionieren in Loosduinen mogelijk om met LichtDelen te straten met een weggeefwinkel.
Het ‘LichtPunt’ is te vinden op de Schwerinkade 30 in de Haagse wijk Loosduinen. Op 29 mei wordt de locatie opgeknapt door een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Lees verder »
Nieuws

Kerstengelenproject

Pioniersplek LichtDelen wil met het Kerstengelenproject een sprankje hemel op aarde brengen. Juist in de donkere dagen voor Kerst hebben meer mensen behoefte aan verbinding, aandacht voor elkaar en geborgenheid. Zeker aan het einde van een jaar waar we veel op afstand van elkaar zijn gebleven, wil LichtDelen daarin van betekenis zijn.

Lees verder »
Nieuws

LichtPunt Loosduinen

Wij dromen van een plek midden in Loosduinen waar jong en oud elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Zo maken we de buurt een stukje mooier.

Lees verder »