help hand
Auteur foto

Luisterend oor en helpende handen

Bijbelse inspiratie en een goed gesprek zijn het uitgangspunt.

Coachgesprekken

LichtDelen wil samen kerk zijn in Loosduinen. Hoe dit dan moet? Dat onderzoeken we samen met wijkbewoners. Naast diverse samenkomsten en vieringen zetten we elkaars talenten in voor de ander. Zo zijn we onlangs gestart met het voeren van individuele coachgesprekken. Bijbelse inspiratie en een goed gesprek zijn het uitgangspunt.

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je je verhaal gewoon even kwijt? Of zoek je naar advies of antwoorden? Wellicht ben je op zoek naar bemoediging en/of samen bidden. Dan ben je van harte welkom om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@lichtdelen.nl. Wij nemen snel contact met je op om een een afspraak te maken.

Brood of shampoo?

Gezellig babbelend met een lekker koekje bij de koffie komen er toch wel signalen bij ons binnen dat veel mensen moeite hebben financieel het einde van de maand te halen. Er is dan geen geld meer over voor alle basisbehoeften omdat het brood toch voor moet gaan.

Wijkbewoners en deelnemers verzamelen verzorgingsproducten en donaties om zo het ‘deelpakket’ mogelijk te maken. Hierin zitten producten zoals shampoo, tandpasta, damesverzorging en wasmiddelen. Zo hoopt LichtDelen te kunnen delen met wijkbewoners die het anders niet kunnen kopen of lastige keuzes moeten maken.

Heb je zelf behoefte aan een kleine maandelijkse ondersteuning?
geef dan je gegevens door via de website of mail naar info@lichtdelen.nl.
Wij laten jou vervolgens weten wanneer je een pakket kunt afhalen.

Helpen

Alle verzorgingsproducten die je zelf over hebt zijn welkom. Deelnemers verdelen de producten over de ‘deelpakketten’.
Wilt u ons financieel steunen? Het sponsoren van een gezinspakket is ook mogelijk. Voor slechts €10,- helpt u één gezin de maand door.
Ons rekeningnummer is NL51 INGB 0008 0332 24 tnv Stichting Pionieren in Loosduinen (ANBI).
Contact opnemen van via info@lichtdelen.nl of via 06 34689227.

Deel dit bericht!