374831067_6350472371745577_1036152867352966214_n
Auteur foto

Nieuws! Lichtdelen heeft een nieuwe pionier

Hallo! Sinds 1 december ben ik officieel gestart als nieuwe pionier bij Lichtdelen. Leuk om mijzelf via deze weg ook even voor te stellen. Mijn naam is Rosalie Prinsen, 25 jaar en ik woon in Gouda. In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn en te schrijven. Verder houd ik van een goed gesprek en van muziek. Ik heb pabo en HBO Theologie gestudeerd op de Christelijke Hogeschool in Ede. Tijdens mijn eindstage in een kerk in de Schilderswijk is een zaadje gepland voor het pionieren. Het is mijn verlangen dat Lichtdelen in de loop van de tijd steeds meer mag groeien tot een gemeenschap waar geloof en leven samen kan worden gedeeld. Daar wil ik mij graag voor inzetten. De komende tijd hoop ik veel mensen te ontmoeten, kennis te maken met de activiteiten die er al zijn en alvast na te denken over nieuwe plannen voor het komende jaar. Daarover later meer! Als je het leuk vindt om kennis te maken of als een leuk idee hebt die je graag zou willen delen, stuur mij dan gerust een berichtje via info@lichtdelen.nl

Deel dit bericht!