goliat held
Auteur foto

LichtDelen

Gesprekken bij LichtDelen gaan niet alleen over het geloof. Coachvragen kunnen ontzettend persoonlijk en divers zijn. Vanuit de gedachte dat God betrokken wil zijn bij elke vraag bieden wij gratis coaching aan.

Werken vanuit vanuit passie en gevoel: LichtDelen deelt Verhalen. Oude en nieuwe verhalen waarin we samen een deeltje van God mogen ontmoeten.
Met creatieve vieringen zoeken we de verbinding op in de wijk Loosduinen. Samen ontdekken we wat geloven voor elkaar betekent.

David en Goliath

Naast ontmoeting in groepsverband biedt LichtDelen sinds kort ook de mogelijkheid tot individuele coachafspraken.
Het idee hiervoor is ontstaan uit de Kliederkerk viering over David en Goliath. Goliath stond symbool voor verschillende obstakels in het leven. En dit leidde tot een diversiteit aan onbewuste coachvragen van deelnemers. Denk aan angst, stress, onzekerheid etc. Goliath werd die dag door zowel volwassenen als kinderen omvergegooid; er werd symbolisch afscheid genomen van ‘eigen reuzen’. Maar de verhalen bleven bij ons hangen.

Coachgesprekken

Tijd om te verdiepen en elkaar verder te helpen! Verhalen delen, Bijbelse inspiratie en een goed gesprek zou het uitgangspunt moeten zijn. Persoonlijke gesprekken waarbij God betrokken wordt bij de coachvraag en het coachproces. Het hoeft hier niet specifiek over geloofsvragen te gaan. Alle vragen zijn ten diepste vragen waarbij God betrokken wil zijn. Vanuit die gedachte proberen we een ander (weer) op weg te helpen.

Gratis coaching

Voor bewoners in Loosduinen zijn de coachgesprekken via LichtDelen gratis of vinden plaats tegen een vrijwillige bijdrage.
Gratis coachgesprekken worden gesponsord door fondsen, giften en worden op het ogenblik gevoerd door Louise den Hoed. Zij is voortrekker en pionier van LichtDelen. Vanuit de gedachte dat iedereen in staat is om uitdagingen te overwinnen werkt zij ook als zelfstandig Lifecoach. Puttend uit de kracht van God werken we samen aan de coachvragen van deelnemers.

Afspraak maken

Wil je zelf een gesprek aanvragen of ons project steunen? Stuur dan een bericht via de website. Of mail naar info@lichtdelen.nl

Deel dit bericht!