LichtPunt Loosduinen
Auteur foto

LichtPunt Loosduinen

Wij dromen van een plek midden in Loosduinen waar jong en oud elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Zo maken we de buurt een stukje mooier.

LichtPunt is een initiatief van een aantal leden van pioniersplek LichtDelen. Wij dromen van een wijk waar jong en oud van én met elkaar leert, samen onderneemt en plezier maakt. LichtDelen wil hieraan bijdragen met een locatie midden in (Kom) Loosduinen, waar mensen samen kunnen komen voor ontmoeting, creativiteit en spiritualiteit. Voorbeelden van mogelijke activiteiten die wij voor ons zien zijn een wijkontbijt, inloop voor ouders, een weggeefwinkel, workshops en een koffieochtend. Het liefst doen wij dit in een pand in winkelcentrum Loosduinen, zodat iedereen binnen kan lopen en mee kan doen. We luisteren graag naar wat bewoners van Loosduinen willen en er is volop ruimte voor mensen om mee te doen en eigen initiatieven op te zetten. Wij geloven namelijk dat de buurt een stuk mooier wordt als er verbondenheid is onder bewoners. 

Stem mee via https://komloosduinenbegroot.nl/plan/3403?fbclid=IwAR1tQDCEbOhI1DkdbKv_Y2yH_cN1RhQnMSh7uOoSjScrvVG8IzKk7y_yuEY#

Deel dit bericht!