logo_engel[1]
Auteur foto

Kerstengelenproject

Pioniersplek LichtDelen wil met het Kerstengelenproject een sprankje hemel op aarde brengen. Juist in de donkere dagen voor Kerst hebben meer mensen behoefte aan verbinding, aandacht voor elkaar en geborgenheid. Zeker aan het einde van een jaar waar we veel op afstand van elkaar zijn gebleven, wil LichtDelen daarin van betekenis zijn.

Wat is het Kerstengelenproject?
Tot aan het kerstfeest zijn er Kerstengelen actief in Loosduinen. Dit zijn leden van LichtDelen en andere vrijwilligers die zich daarvoor hebben opgegeven. Ook kunnen er namen van mensen worden aangedragen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. De redenen zijn heel divers en uiteenlopend. Dat is ook niet vreemd, want eigenlijk kan iedereen wel wat aandacht gebruiken.

Hoe werkt het?
Je kunt mensen die wel een engel kunnen gebruiken aanmelden via de e-mail: info@lichtdelen.nl (vergeet niet een naam en adres op te geven) vóór 17 december 2020.
De redenen worden niet gedeeld. Wat privé is, blijft dus ook privé.
Het is ook niet zo dat mensen je ‘zielig’ vinden als je een Kerstengel op bezoek krijgt. Het is gewoon een blijk van aandacht. 

Wat levert het op?
Het levert allereerst verbinding op in Loosduinen. Bovendien levert het zowel de engelen als de ontvangers heel veel voldoening. Ervaringen en reacties vanuit verschillende organisaties zijn te lezen op www.engelenproject.nl. Daar vind je ook mooie voorbeelden van  attenties die worden rondgebracht. Bovendien is het leuk om te zien welke organisaties er nog meer meedoen.

LichtDelen sluit aan op dit mooie initiatief en geeft er een eigen twist aan in Loosduinen.

Warme kerstgroet,

Team Lichtdelen en alle kerstengelen in Loosduinen.

Info@lichtdelen.nl

Deel dit bericht!