20201028_122326_0000
Auteur foto

Hoe ziet jou levensweg eruit?

Een nieuw jaar starten met een nieuwe zoektocht. Welk levenspad bewandel jij? Ontdek het in 10 mooie avonden met LichtDelen.

Workshop ‘Onderweg met LichtDelen’

Iedereen is op zoek. Hoe ga ik om met stress? Met wie verbind ik me? Hoe wordt mijn omgeving mooier? Iedereen gaat hier op z’n eigen manier mee om.

Veel mensen vinden inspiratie in de weg die Jezus ging. Wij kiezen voor Jezus omdat hij waarschijnlijk de bekendste persoon op aarde is en de meeste volgelingen kent. Niet dat andere levens oninteressant zijn of iets dergelijks. We focussen op dit ene leven, zodat het echt kan landen. Je kunt ook in tien bijeenkomsten allerlei verschillende personen doen, dan ben je wel breder bezig, maar ook oppervlakkiger.

LichtDelen wil dus met jou in tien avonden onderzoeken hoe hij het leven doorliep en welke keuzes hij maakte. Wat dreef hem? Hoe maakte hij verschil?
Dit doen wij aan de hand van Mensen van de weg van Lazarus.

Onderweg met LichtDelen  is niet discussiëren over ideeën: niemand weet het beter of slechter. Je onderzoekt met een groepje een belangrijke levensweg en vraagt je af of je daar wat mee kunt. We gebruiken hierbij handvatten uit de cursus Mensen van de weg. Onze gesprekleiders zijn ruimdenkend, creatief, geschoold en tevens altijd op zoek naar zin, verbinding, spiritualiteit en diens betekenis.

Ben je benieuwd naar hoe Jezus heeft geleefd en of dat ook jou kan inspireren? Ben je tussen de 18 en 50 jaar jong en wil je anderen ontmoeten die ook op zoek zijn naar meer? Dan zijn de avonden onderweg met LichtDelen iets voor jou. Meer info opvragen of aanmelden kan via info@lichtdelen.nl

Deel dit bericht!